Onze diensten

Bestaande zinken dakgoten / kilgoten kunnen wij aan de binnenzijde goed voorzien van EPDM resistrix sk zelfklever. Uw bestaande dakgoten worden goed schoon en droog gemaakt waarnaar voorzien van sk primer voor een goede hechting. Dus zonder veel hak en breek werk kunnen uw dakgoten er met gemak weer 10/12 jaar tegen aan. Hierop wordt na de werkzaamheden een schriftelijke garantie afgegeven van 10 jaar

Waneer u toe bent aan een dakrenovatie van uw bestaande dak kunt u erover nadenken om uw dak te gaan isoleren. Dit heeft als meerwaarde dat de isolatie ervoor zorgt dat uw het s’ winters warmer binnenshuis kunt houden en zomers koeler heeft. Wij werken met PIR isolatie dit als grote voordeel dat u met een mindere isolatiedikte toch uw goede rc-waarde kunt behalen. Wij kunnen dit uitvoeren in bitumen, kunststof en EPDM dakbedekking. Ook hierop geven wij een schriftelijk garantie af van 10 jaar.

Wij kunnen ook als uw dak lekt maar nog niet toe is aan een definitieve vervanging, reparaties uitvoeren om deze weer waterdicht te maken. Wel is het raadzaam om een onderhoudscontract af te sluiten van 1 keer per jaar.

Wij kunnen uw een onderhoudscontract aanbieden om 1 hetzij 2 keer per jaar uw dak schoon te maken en daar waar nodig te herstellen. Vaak zie je bij hemelwater afvoeren en dak doorvoeren toch problemen ontstaan door de loop der jaren. Ook lopen wij uw randwerk na, vaak zie je hier ook problemen ontstaan. Dit heeft als voordeel dat u nooit voor onaangename verrassingen staat ivm met daklekkages en het voordeel hiervan is een langere levensduur van uw dakwerk.

Bent u aan schilderwerk toe van houtwerk aan uw dakgoten, windveren of boeien vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan van onze metalen kunststof afkledings profielen. Deze zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren inclusief RAL kleuren en worden door onze eigen monteurs vakkundig aangebracht.

Het motto hiervan is nooit meer schilderen op hoogte.

Hoogwaardige kwaliteit, onderhoudsarm, veelzijdig, alle kleuren en maatwerk.

Dte doet nu ook in tuinhuisjes, overkappingen en sauna’s. Op maat gemaakt en van hoogstaande kwaliteit. Vraag vrijblijvend uw prijs aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Adres:

Ingenieur Schiffstraat 55, Enschede

Search this website